Aktiviteter

Vi har aktiviteter för både konferens och rekreation. 


Ta en paus och njut av vandring, fotbollsgolf, beach volley eller femkamp tillsammans. Eller ta det lugnt och basta och bada i poolen. 


Varför inte göra något annat än att träna och spela matcher med ditt idrottslag? Prova våra teamaktiviteter i skogen eller på gården, spela fotbollsgolf, bada tunna och bastu och svalka er i poolen. Avsluta med att grilla själva eller låt oss fixa maten. På gården erbjuder vi en rad aktiviteter. Du kan även vandra hos oss. Pilgrimleden Göta Älv går precis förbi gården. Lyxa till vandringen med en övernattning hos oss med bastu eller tunna och en bit mat. Vi skräddarsyr ert önskemål om upplägg.


Eller prova på Discgolf på Ale Disc Golf Center en km bort. 


Nytt för i år är vår fina bi-safari som vi erbjuder i samarbete med Nolhaga bigård. 

Bad tunna, bastu, pool 1 900:-


Bastu, pool (lämpar sig bäst för max 15 personer)50:-/pers


Enbart pool 25:-/pers/h


Fotbollsgolf 50:-/pers


Beachvolleyboll 100:-/h


Äventyrsbana/teamaktivitet 200:-/pers


Paintball från 300:-/pers


Ölprovning (Minst 10 personer. Vi samarbetar med Ahlafors bryggerier gällande ölprovningen.) från 250:-/pers


Alla priser är angivna exklusive moms. 

Välkommen till Uspastorp rekreation


Hos oss kan du boka vedeldad bastu, badtunna och vår fantastiskt fina pool. 


Samla ihop kompisgänget och boka en mysig kväll. Vi kan även erbjuda middag och andra aktiviteter i anslutning till badet. 


Varför inte boka ett poolparty på sommaren eller boka beachvolley med dopp i poolen.


Vi rekommenderar max 15 personer i bastun, 10 personer i badtunnan och poolen funkar för upp till 30 personer.


Vår pool är inte uppvärmd, men om du vågar, kan och vill så är den öppen året runt! Är det riktigt kallt så blir det isvaksbad och då rekommenderar vi 1 person åt gången i vaken. 

Välkommen till Uspastorp Fotbollsgolf


Fotbollsgolfen är öppen maj tom oktober.

Stängt för säsongen 2020.


Vi har en klippt 7 hålsbana på en åker med varierande hinder som löper runt gården. Utmana dig själv och kompisarna på en runda.


Tumma lite på reglerna när du spelar och gör en rolig aktivitet tillsammans med familjen, kan du sparka en fotboll så kan du i princip spela fotbollsgolf.

Välkommen till Uspastorp Paintball!


Medtag oömma skor, overaller finns på plats, skriv storlekar som behövs i mail så att det är säkert att vi har tillräckligt med overaller i rätt storlek.


Ev. Avbokning sker senast 1 vecka innan bokat datum. Om ej avbokning sker och ni inte dyker upp så debiteras ni en avgift på halva priset.


Paintball samt vistelse på marken sker på egen risk.

Det är absolut förbjudet att inta alkohol före och under aktiviteten. Fullt pris debiteras vid inställd paintball till följd av alkoholförtäring.


Ändring av anmälda deltagare kan ske när som helst så länge ni blir minst 10 personer. (Om vi kommit överens om att hyra in extra markörer gäller speciella avbokningsregler, ni debiteras den extra kostnaden för inskaffade markörerna.)


Alla deltagare måste ha läst och godkänt våra säkerhetsföreskrifter. 

Årets nyhet! Bi-safari med Nolhaga


Vi har sex fina bikupor ovanför gamla hönshuset på gården. Här kan bina flyga både till ängar och i skogen och samla nektar. 


Susanne från Nolhaga bigård berättar om biodling och visar kuporna. Särskilda skyddskläder får ni låna på plats och det finns möjlighet att köpa hennes produkter och honung.  

Copyright © Alla rättigheter förbehållna