Konferens & Fest

Obs, Under 2022 kan vi tyvärr inte ta emot några bokningar på större fester eller bröllop.


Fira livets alla högtider hos oss


Födelsedagskalas eller andra jubileum och kanske vill ni fira i flera dagar och då erbjuder vi även logi.


Samla kompisgänget till en träff med bastu, tunna och en bit mat. Kombinera träffen med ölprovning på Ahlafors bryggerier.


Även under hösten och vintern är naturen vacker. Ett förslag är att kombinera en utomhusaktivitet med värme kring en brasa och med värmande dryck.

Sommarbröllop


Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter av att ordna sommarbröllop i vår lada för att göra er stora dag till en minnesvärd upplevelse.
Har ni redan ett datum bestämt så hör gärna av er och se om datumet är ledigt innan vi går in på närmare detaljer och offert.
Vi kan ta emot sällskap upp emot ca 80 personer.
Vi dukar med porslin, glas och bestick men ser gärna att ni själva står för dukning och utsmyckning för att få en personlig prägel. Maten tillagas i vårt restaurangkök. Menyn bestämmer ni men vi kommer gärna med förslag.


Vill ni gifta er borgerligt kan vi rekommendera vigsel på bron över poolen. Poolområdet är också ett trevligt ställe för brudskålen.
Vi har tillgång till mycket vacker omgivning för utomhusfotografering!

Varmt välkommen på ett besök för att se om vår anläggning passar era önskemål och behov.

PRISER


Pris vid förfrågan. Pris varierar med antal personer, mat och dryck samt bokad tid och andra kringarrangemang.Vi följer strikt vårt alkoholtillstånd och hyr inte ut våra lokaler separat för fest. Konferens 


Konferens sker i vår restaurang eller ladan. Även vårt nya "uterum" fungerar för mindre konferenser alternativt grupprum beroende på önskemål om sittning och utrustning.


Vi anordnar konferenser för både en och flera dagar, för upp till 60 personer. Se mer info om priser under Bed & Breakfast.


Gör en nystart för att sammansvetsa såväl nya som gamla arbetsteam. Varvat med mötet kan ordnar vi teambildande aktiviteter.


Entrédörren till vår kombinerade konferens och festlokalen i ladan med sitt fina ljusinsläpp

PRISER


Priser avser lokaler, mat och dryck. 


Det är möjligt att boka halvdagskonferens, heldagskonferens samt konferens med övernattning och frukost. Det finns möjlighet att låna projektor. 


En konferensdag med kaffe och lunch inkl. lättdryck kostar 450kr/ per person.


En konferensdag med kaffe och lunch och middag inkl. lättdryck kostar 575kr per person. 


Alla priser är exklusive moms